Align Indlægssåler

Book en tid


Align IndlægssålerGør det ondt i knæ og ankler?


Føler du, at du er kommet i reparationsalderen eller bevæger du dig anderledes end din krop er bygget til?

Så kan det være hjælp at finde, ved at udskifte skoens oprindelige såler med Arch Mobility indlægssåler, som hjælper foden til en korrekt og naturlig position – til glæde for hele kroppen.

Ca. 75 – 80% af alle går skævt på fødderne hvilket giver en skæv kropsholdning. Arch Mobility indlægssålerne hjælper foden til en korrekt og naturlig position.

Sålerne er udviklet af en amerikansk fysioterapeut. Og er en tre-punkts-teknologi og innovativ nyhed indenfor indlægssåler. Indlægssålerne er med til at rette dig op, hvis vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakke.

Sålerne fungere ved at styre hælen – og ved at støtte tre centrale steder på siden af foden. Resultatet er, at du ”tvinges” til at gå, stå og løbe som foden oprindeligt er skabt til fra naturens side. Det er nøglen til en bedre balance og kropsholdning – og en mærkbart reduktion af ømhed og smerter i knæ, hofte, ryg, skuldre og nakke.

Sålerne kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med nedsunken forfod, platfodethed, hælespore, hammertæer, skinnebensbetændelse og meget mere netop fordi, din hæl bliver styret og resten af foden ”tvinges” til at bruge dine muskler i foden, som er blevet ”slappe”.

60 dages returret!
Pris 499,- 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag Lukket
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag Lukket
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com