Om os

Book en tid


Om os
Jeg hedder Dorthe R. Pedersen og er født og opvokset i Vestsalling. Jeg har boet i København i 30 år, men jeg havde, efter mange år på kontor, lyst til at prøve noget nyt og ville også gerne tilbage til min hjemegn, derfor vendte jeg næsen mod Skive for ca. fem år siden og har nu afsluttet lægeeksamineret fodplejeuddannelse på Fodplejeskolen i Holstebro.

Som behandler har jeg tavshedspligt. Hvilket jeg værner meget omhyggeligt om.

Ligeledes er jeg medlem af SADF

SADFs medlemmer har en god og grundlæggende uddannelse bag sig.

Uddannelsen opfylder SKATs krav til momsfritagelse, hvilket betyder at vi er anerkendte til at forbygge og behandle. Endvidere har eleven 410 lektioner i anatomi, fysologi, sygdomslære, psygologi og farmakologi samt 250 lektioner i primærydelse, altså fodpleje, dertil skal 100 eleven have udført mindst 100 fodbehandlinger før de kan færdiggøre uddannelsen. Eleven er til eksamen hos en læge i primærydelsen fodpleje.

Uddannelsen er en erhvervsuddannelse, der bygger på mesterlære princippet. Det vil sige at der både indgår teori og praksis og eleverne lærer at koble begge dele sammen på skolerne, hvor de udfører elev behandlinger sammen med en lærer, der hjælper den enkelte på vej.

Lægeeksaminerede fodplejeelever betaler selv deres uddannelse, det betyder at eleverne er drevet af sund motivation for at udføre fodpleje behandlinger.

SADF har valgt at tegne kollektiv ansvarsforsikring omfattende samtlige medlemmer. Så du er som kunde, altid i sikre hænder hos en SADF fodplejerSe SADF's hjemmeside


 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag Lukket
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag Lukket
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com